Foredragsholdere

Christian Overaa--Grúnder og aksjonær i CCT Norge

Christian OveraaGrúnder og aksjonær i CCT Norge

Christian har lang erfaring innen salg og reklame. Han har mer enn 10 års erfaring som administrerende direktør i et ledende reklamebyrå. Han har tidligere bygget opp og ledet flere salgsorganisasjoner med gode resultater. Christian er nå grúnder og aksjonær i CCT Norge som har utviklet en teknologi for gjennomføring av intelligent multikanals digital markedsføring. Ved bruk av avanserte algoritmer, empiriske data og multivariabel testing, utnytter CCT det fulle potensialet for markedsføring i søkemotorer og sosiale medier.
Stilling
Grúnder og aksjonær i CCT Norge
Mette Nygård Havre-- Kommunikasjonssjef i BIR (Bergen Interkommunale Renovasjonsselskap)

Mette Nygård Havre Kommunikasjonssjef i BIR (Bergen Interkommunale Renovasjonsselskap)

Mette har de fem siste årene jobbet som kommunikasjonssjef i BIR AS - Norges nest største renovasjonsselskap. Hun var tidligere journalist i TV2.no og har i flere år jobbet som presseansvarlig for Ekstremsportveko på Voss.

I dag leder hun også kommunikasjonsgruppen til Avfall Norge som er interesseorganisasjonen til hele avfallsbransjen i Norge. «Living the brand» er viktig for Mette. Hun bruker sosiale medier aktivt for å motivere sine omgivelser til å bli bevisste forbrukere. Ett års shoppestopp er nå gått over til restetorsdag og et budskap om at vi alle må spise opp maten vi kjøper. Bakgrunnen for dette er et brennende miljøengasjement og en mening om at vi alle kan være med og gjøre en forskjell.

Stilling

Kommunikasjonssjef i BIR (Bergen Interkommunale Renovasjonsselskap)

Twitter
https://twitter.com/MetteNHavre
Eirik Norman Hansen-- Markedsdirektør i Creuna

Eirik Norman Hansen Markedsdirektør i Creuna

Eirik er markedsdirektør og ansvarlig for markedsføring i Creuna. Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker.

De siste årene har Eirik blitt en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt.

Stilling

Markedsdirektør i Creuna

Twitter
https://twitter.com/eiriknorman
Christian Brosstad-- Kommunikasjonsdirektør Sparebank1

Christian Brosstad Kommunikasjonsdirektør Sparebank1

De fleste som hører Christian Brosstad snakke om kommunikasjon for første gang, får et nytt syn på bank og finans.

Christian er en entusiast. Han har løftet egen bedrift inn i den sosiale verden og resten av bransjen har latt seg inspirere av SpareBank 1. Dette selskapet har kommet et godt stykke på vei med sin content-strategi – og det er mye å lære av Christians råd til dem som planlegger ”sitt eget mediehus”.

Christian vant i 2014 prisen Årets Ildsjel i Sosiale Medier på Social Media Days.

Stilling

kommunikasjonsdirektør i Sparebank1 

Twitter
https://twitter.com/chrisbros
Siv Juvik Tveitnes-- Administrerende direktør i Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad

Siv Juvik Tveitnes Administrerende direktør i Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad

Siv er den første som innehar jobben som administrerende direktør for både Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad samtidig.

Hun har en mastergrad i økonomi og ledelse fra University of Bath og jobbet mange år som konsulent i Bekk Consulting før diverse stillinger i Schibsted-konsernet. Siv ble tildelt Sunniva-prisen (deles ut til unge kvinnelige ledere i Bergen) av Bergen Næringsråd i 2010.

Stilling

Administrerende direktør i Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad

Twitter
https://twitter.com/sivjtv
Eirik G. Berge-- Markeds- og merkevaresjef i Possibility

Eirik G. Berge Markeds- og merkevaresjef i Possibility

Eirik er en anerkjent foredragsholder innen sosiale medier. Han har jobbet med digital utvikling siden han i 1998 solgte den første bannerannonsen på bt.no og har i tillegg til mange år i Bergens Tidende erfaring fra både e-handel og reklamebyrå.

Eirik jobber nå som markeds- og merkevaresjef i Possibility, som driver med opplevelsesbasert kommunikasjon.

Stilling

Markeds- og merkevaresjef Possibility

Kompetanse
Forretningsstrategi, internasjonal markedsføring, Senior merkerådgiver
Website
Alf Gundersen
Twitter
@EirikBerge
Espen Grimmert-- Strategidirektør i iProspect

Espen Grimmert Strategidirektør i iProspect

Som strategidirektør i iProspect jobber Espen tett med kunder når digitale strategier og planer skal utvikles. Han har erfaring med internettmarkedsføring helt tilbake til 1995 som henholdsvis Markedssjef hos SOL, sjef for Kvasir, markedsdirektør hos både Eniro og Aftenposten.

Espen er hyppig benyttet som kurs- og foredragsholder og ble kåret til årets Sosiale medier-rådgiver i 2015 under Social Media Days. Han har også skrevet bøkene Slik får du gratis trafikk fra søkemotorene og Sosiale medier på jobben.

Stilling

Strategidirektør i iProspect

Twitter
@grimmert
Gunnar Tjomlid-- Daglig leder i IT-selskapet Thin

Gunnar Tjomlid Daglig leder i IT-selskapet Thin

Gunnar er blogger, foredragsholder og forfatter. Han vant prisen for «Årets sterke mening» i Vixen BlogAwards 2013, og gjennom sitt samarbeid med Nettavisen har han en av Norges mest leste blogger.

På bloggen sin «Saksynt» skriver han mye om vitenskap og kritisk tenkning. Høsten 2013 ga han også ut boken «Placebodefekten – Hvorfor alternativ behandling virker som den virker» som fikk gode kritikker og som Kulturrådet valgte å kjøpe inn gjennom sin innkjøpsordning for ny norsk sakprosa for voksne.

Stilling
Daglig leder i IT-selskapet Thin