Praktisk informasjon

Dato: 22. januar 2016

Pga. kollisjon med andre arrangementer har vi valgt å flytte Content Marketing Bergen til 22. januar 2016.

Sted: Clarion Hotel Bergen Airport

Adresse: Flyplassvegen 551 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge

Klokkeslett: 08.30 - 16.00

Pris: 3.950,-

Studentpris: 1.950,-

Program

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring som det kalles på norsk, handler om at en bedrift presenterer noe som gir leseren nytte eller glede i stedet for å sende ut et rent salgsbudskap om deres produkter.
Tilliten til reklame har mer eller mindre forsvunnet hos forbrukerne, men gjennom indirekte kommunikasjon om varer og tjenester kan man vise forbrukeren hvilken glede de kan få av produktet eller tjenesten din. Slik blir markedsføringen mer likeverdig, siden mottakeren av budskapet får noe igjen for å bli eksponert for deg.

Lær mer om hva content marketing innebærer, hvordan både nasjonale og lokale bedrifter bruker det med suksess og hvordan du effektiv kan gjøre ditt innhold synlig for målgruppen din.

08:30-09:00 - Registrering

Registrering.

09.10-09.50 - Åpning

Åpning av Content Marketing Bergen ved konferansier Eirik Berge.

09:10-09:40 - Eirik Berge.

Er innholdsmarkedsføring den nye keiseren eller keiserens nye klær?
Hva er egentlig innholdsmarkedsføring og hvordan kan du/din bedrift utnytte det for å kommunisere med kundene dine.

09.50-10.35 - Gunnar Tjomlid

Blogging med hjerte og hjerne

10.35-10.45 - Pause.

Pause

10.45-11.20 - Mette Havre.

Fra boss til gull, en omdømmerenovasjon.
Hvordan effektiv bruk av strategi og fokus på internt samspill og proaktivt mediearbeid kan gjøre selskaper mer synlige og til en attraktiv arbeidsplass. Mette vil også vise eksempler på hvordan de jobber i BIR med å skape bedre dialog med kundene gjennom content marketing.

11:20-12:00 - Christian Brosstad

Kan en bank være et mediehus?

Medielandskapet er i stor endring. Kundenes mediebruk er i endring. Teknologi gjør det mulig for alle virksomheter å etablere egne nyhetskanaler. Hva skjer egentlig? Hva med fremtiden?

12:00-13:00 - Lunsj

Lunsj

13:00-13:40 - Eirik Norman Hansen

Creuna sto bak Avinor-konseptet der det norske folk ble invitert til å oppleve Norge fra lufta, fra flyplass til flyplass. Markedsdirektør i Creuna, Eirik Norman Hansen, forteller oss om tankene bak og erfaringene med Fly med oss.

13:40-14:00 - Occulus Rift-pause

Opplev Fly med oss sammen med Eirik Norman Hansen

14.00-14.35 - Christian Overaa

Fra narr til konge

Innholdsmarkedsføring handler ikke bare om å skape godt innhold, det handler like mye om effektiv distribusjon av innholdet mot målgruppene. Christian Overaa er administrerende direktør i CCT Norge AS som har utviklet en teknologi for gjennomføring av intelligent multikanals digital markedsføring. Ved bruk av avanserte algoritmer, empiriske data og multivariabel testing, utnytter CCT det fulle potensialet for markedsføring i søkemotorer og sosiale medier. På Content Marketing Bergen viser Christian hvordan deres løsning kan gi din bedrift langt bedre effekt av innholdet dere skaper.

14:40-15:10 - Espen Grimmert.

Slik bringer godt innhold deg til topps i Google.
En vel definert innholdsstrategi er helt avgjørende for å hente maksimalt med gratis trafikk fra Google. Lær hvordan du finner innholdet som det er søke-etterspørsel etter og hvordan du får ditt nettsted til å skinne hos Google.

15:10-15:40 - Siv Tveitnes.

Den beste reklamen er som den beste journalistikken - en godt fortalt historie Bergens Tidende forteller om hvordan de tar den journalistiske kvaliteten over i kommersielle annonseformater.

15:40-15:50 - Oppsummering .

Oppsummering av dagen.